vrijdag 13 december 2013

Secret Santa

Ergens in een winkel zag ik rollen met breed lint liggen, ook nog eens veel glitter dus ja dat kon ik heel goed gebruiken om die doos dicht te maken. Zelf had ik nog heel breed lint met "Best Wishes" erop staan, daarvan twee op de doos geplakt en klaar was klara. Wel veel werk van gehad maar nog veel meer plezier en nu maar afwachten wat ze ervan vindt......

Secret Santa

Op een Amerikaanse groep hebben we een "Secret Santa". De leden die meedoen die weten van elkaar niet wie hun Secret Santa is, tot ze het pakket uitpakken. Ja die van mij is al gelijk duidelijk, Nederlandse zegels ......jaja vallen zeker wel op. Goed wat heb ik gemaakt. Een schoenendoos helemaal geverfd, en het verschil is gelukkig in het echt minder dan hier is te zien. De binnenkant heb ik beplakt met rood, een soort tafelkleedje met allemaal sterren erop. Wat mooi uitkwam want die kon ik ook weer op de doos gebruiken. En dan maar inpakken, knutselspulletjes ook natuurlijk maar ik heb ook chocolade letters erbij gedaan, die kennen zij daar mooi niet en daarom vond ik dat juist wel een leuk idee. Alles ingepakt met lint, waar ik genoeg van heb dus kon ik wel iets missen....hahaha. Daarna nog eens dicht geplakt en toen er een lint omheen gedaan maar dat komt in het volgende bericht.


Restjes kaart

Tsja en als je onderstaande kaart of pagina in je AJ hebt gemaakt dan hou je natuurlijk restjes over. Vond ik toch zonde om weg te gooien dus ook die gebruik om er een kaart mee te maken. Beschrijving staat bij de onderste kaart.

Gelli plate

Geen idee meer hoe deze techniek heet maar het lijkt op transfer. Of liften kan ook. Want eerst beklieder je de gelli plate en dat laat je drogen. Echt goed drogen dus iets meer dan een nachtje slapen. Daarna ga je aan het werk met stencils, templates of wat dan ook maar. Dan weer een nacht laten drogen. Als alles goed droog is dan plak je er grote repen plakband op en trek je dat heel voorzichtig er weer af. Wel echt heel voorzichtig want het verf moet meegaan en niet op de gelli plate blijven zitten. Dan krijg je deze stroken, echt heel erg leuk om te doen maar voor mensen die geen geduld hebben.....nee voor hun is dit niets...hahaha.