zaterdag 6 april 2013

En dit vond ik ook nog eens in mijn verjaardagpakket, twee hele kleine klosjes met een bloem erbij. Het is even blijven staan maar toen Inge Postma trekharmonica docent ging worden vond ik dat wel een bloemetje waard. Dus in haar kleuren (ze houdt van paars/lila) dit geverfd met acrylverf, bloemetje bespoten met Dylusions spray en verder er niets meer bij gedaan: dit vond ik zelf mooi genoeg.........
Ook dit heb ik in mijn ziekenhuis-AJ gemaakt, mijn hele lieve kamergenote Hillie. Dit was van de voorlaatste opname maar ik heb er zo'n heerlijke kamergenoot aan gehad dat zij zeker een ereplaats verdiend in mijn AJ. Veel gelachen, laat in de nacht nog kletsen en ga maar door. Hier heb ik veel bijgeschreven aan de ene kant, andere kant een foto van Hillie (ehh ja was wel te zien) en de rest aangekleed met van alles en nog wat. Grote bloemen komen van het afvalzakje, want zo'n vrolijk mens verdient zeker een bloemetje.


En dit is dus mijn A. Begonnen met de letter B, maar natuurlijk moet de A er ook bij. Toevallig kwam ik dit woord tegen toen ik de bloemen uitknipte en gelijk dacht ik: Mooi woord voor de uitdaging. Dit dan ook gebruikt, wel iets groter gemaakt en gemakt. Achtergrond is bewerkt met Dylusions spray, daarna met stencils en stempels (de Stempelwinkel). Verder een stukje verband wat ik had bewerkt met Walnut ink op de feesthoed geplakt. Ook weer veel uit de Elly-box gebruikt zoals: strepen aan onderkant met sleutels, vlinder, filmstrip en een bloem. De grote bloemen komen van het afvalzakje. Ook heb ik er zelf nog wat bij geschreven en mijn eigen gemaakte "ziekenhuis-AJ" is nu vol en hopelijk hoef ik niet weer eentje te maken voor dat "hotel".

woensdag 3 april 2013

Op MMD hebben we een hele leuke maand uitdaging: een alfabet en dan of een kaart, of een pagina in je AJ of....kijk maar wat je maakt. Nu ben ik dus niet met de A begonnen, dit is duidelijk een B....
Bird, Bloemen, Bladeren enz. Achtergrond heb ik eerst beplakt met stukjes scrappapier, daarna met gesso er weer over en daarna met Dylusions bepoten. Dan met een stencil bladeren gemaakt, tsja en dan aankleden. Het is een kaart geworden, ik vond dat ik niet genoeg op voorraad had dus waarom dan niet gelijk eentje maken?

Maar de kaart had ook nog eens een achterkant, heel erg mooi met geƫmboste dieren, alleen die vielen niet zo op dus heb ik ze ingekleurd. Ook hier nog wat spullletjes erbij alleen het huisje had Hedwig er zelf al bij gedaan.

Kaart Hedwig

Deze hele mooie kaart kreeg ik van Hedwig, vond het wel iets om in mijn AJ te plakken en dat dan ook gedaan. Achtergrond met groene acrylverf en een blommeke erbij, een ticket. Verder niets want dit zegt zo genoeg.