woensdag 23 januari 2013

make love no war



De tweede foto vond ik heel erg moeilijk. Oudheid, gebouwen...etc.etc. Ik kon er niet uitkomen tot ik dacht aan al die nare dingen die zich daar hadden afgespeeld, yep toen ging er een zin door me heen; Make love, no war......
De eerste pagina is dan ook LOVE, achtergrond gemaakt met Dylusions spray, stencils en een plaatje wat ik zo leuk vind. Tweede pagina ook achtergrond met Dylusions spray, twee boksende dames die ik in een heel oud ANWB boekje vond. Net iets om te gebruiken, het teken van peace erbij, wat vogels en blommen (uit mijn verjaardag pakket van Elly) en zelf wat tekst erbij geschreven.


Op MMD kregen we een foto van Elly toegezonden, zelf een interpretatie van die foto op een pagina in je AJ maken. Dit was gemakkelijk; vrouw met wierook...Dus stempel van Michael Strong gepakt, die ingekleurd en met satéprikkers wierook gemaakt. De achtergrond is veel met letterlifting gedaan, teksten erbij en boven zie je dat er in mijn hersens 'het licht' aanging. Alhoewel ze ook vleugels hebben....Verder nog wat washitape en klaar.