zondag 16 december 2012

pagina 13

Hoera.......de arts kwam langs, bekeek de wond en zei: U mag naar huis. Dus snel koffer pakken, een laatste foto maken en....wegwezen. Achtergrond een stencil gebruikt van een klok want uren duren soms lang maar als je dit hoort dan is alles alweer vergeten. Op naar eigen huis waar de koffie al op je wacht.

pagina 12

Kamer 1 op 2 hoog en nog een mooi uitzicht ook, het was dan ook heel erg mooi weer. Veel te mooi om binnen te zijn.

pagina 11

We hadden zelfs een aanrecht op onze kamer en wow helemaal geen afwas....nou ja zeg. Dus tijd over om deze pagina te voorzien van veel stempels, en ook gewerkt met een stencil, verder plaatjes en natuurlijk een foto.

pagina 10

Geprobeerd mezelf op de foto te zetten in de spiegel wat dus niet goed lukte, nah dan maar niet. Ik had iets te doen in ieder geval want jaja het ging vervelen, ik wou al naar huis maar ook dat mocht nog niet. Wel even een geurtje opdoen, verder niets.

pagina 9

Ik wou wel effies douchen maar wow daar kwam niets van in, verpleegsters kwamen met handdoeken en washandjes om je te wassen. Nix douchen, dus helaas moest dat nog effies wachten.

pagina 8

Ooo heerlijk: Eindelijk een kopje thee met brood. Eten mocht natuurlijk niet voor de operatie dus dit kwam zeker heel erg van pas. Later nog een bakkie leut: wat wil een mens nog meer. En toevallig kwam ik in mijn spulletjes nog een plastic lepeltje tegen, die er natuurlijk bij gedaan. En ook wat labeltjes van mijn thuis-thee, past mooi bij elkaar. Oo ja en die suiker zakjes heb ik uit het ziekenhuis meegenomen, jaja echt lege hoor.

pagina 7

Gelukkig lag ik niet alleen, ik had een lieve en leuke buuf. Ook dezelfde operatie ondergaan, zij had wel veel pijn maar bleef lachen. Dus zeker was het toch nog wel gezellig. Bedankt lieve buuf voor die gezelligheid.

pagina 6

Operatie geslaagd, patient leeft ook nog en liep met een fles rond want ik "lekte" nog wat bloed. Nog steeds rood dus nee nog niet van adel...

pagina 5

Volgende dag was de operatie, mijn jasje ligt al klaar en tsja meer krijg je niet aan....Dus niet zo heel uitgebreid gekleed maar ach ik ging toch slapen in de OK. Achtergrond afgewerkt zoals andere pagina's.

pagina 4

Al wat van mijn AJ spullen op bed neergelegd, wat potloden en natuurlijk mijn AJ. Veel geschreven en ook weer gestempeld, meeste stempels zijn van de Stempelwinkel, sommige van Dylusons. Achtergrond ook weer Dylusions.

pagina 3

Aangekomen in het hotel.....bed stond al klaar en kast moest ik nog vullen, maar eerst foto's nemen natuurlijk. Deze keer is de achtergrond gemaakt met Dylusions spray, stempels en wat "geklieder" van mezelf.

pagina 2

Ook hier nog een gedeelte van de koffer, in de filmstrip die ik ook heb gemaakt met de Vagabond. Ook gewerkt met washi tape, net gekocht dus ja dan ook gebruiken natuurlijk. Achtergrond ook weer gemaakt met acrylverf en stempels. Nog meer labels, tsja je zou ook eens iets vergeten mee te nemen......

pagina 1

Ook al ga ik maar voor een paar dagen, veel neem ik altijd mee dus koffer pakken....Achtergrond gemaakt met acrylverf, stempels en teksten. Labels erbij met wat ik nog allemaal mee moet nemen want de koffer was nog niet vol.

Eigengemaakte AJ

Voor ik opgenomen werd in het ziekenhuis had ik zelf een AJ gemaakt, die meegenomen en natuurlijk ook mijn fototoestel. De AJ is niet helemaal vol maar ik vond het zo wel goed, en dit is de voorkant van mijn AJ. Zelf helemaal geverfd, later er nog blommen op gedaan die ik heb gemaakt met de Vagabond. Ook een label, datum en nog wat tekst.