woensdag 28 december 2011

Kistje

Ook weer voor of achterkant, kan hem soms ook draaien dan heb ik 2 voorkanten/achterkanten. Hier is alleen de rand van een servet. Hartjes zijn weer hetzelfde als op andere kant. Mooie bloem had ik nog bewaard en links/rechts twee aparte knopen aan een sliert gouden garen gehangen.

Kistje

Ja........voor of achterkant, kan beide. Want ook hier heb ik weer een andere servet gebruikt met silhouet kamelen. De bruine "hartjes" zijn van riet, ooit eens van een grote vlinder gevallen, mooi bewaard. Knopen zitten nu op de hoeken en lachende dame zit in een plat geslagen dop.

Kistje

Ook dit is een zijkant, nu een olifant met jong en kameel erop, ook van dezelfde servet. Rest is gedaan als vorige ook hier een banner met Wild live.

Kistje

Dit kistje had ik al tijden en ja ik wou er wel iets mee doen, nee kwam er niet van. Daarom dan dit ook maar eens onder handen genomen. Eerst met gesso bewerkt, daarna met een donkerbruine kleur acryl verf. Oo wat donker, nee niet mooi. Toen er met veel geel en een babybillendoekje overheen gegaan en mmm.....ja leek me leuk. Zoeken naar allerlei "frummels" vond ik nog veel bruikbare servetten. Die gebruikt, de banner er boven is dan ook van dit servet: Wild Live staat erop, nee niet goed te zien. Verder met grote dew drops gewerkt, knopen en mooi gouden stof wat ik in reepjes heb geknipt. En dit is 1 van de zijkanten.

maandag 12 december 2011

Hart

Laatste tijd nogal bezig geweest met het hart, voor mij is dat meer dan alleen een spier. Vandaar deze 'ode' aan dat hele, hele mooie 'ding'. Vertrouw op je hart, Luister naar je hart en Hoop dat je een mooi leven hebt waar je veel liefde kunt geven en ontvangen.
Achtergrond is iets donkerder maar dat mag de pret niet drukken. Hand gebruikt om het hart in balans te houden, rechts een stukje kant rood gemaakt met Stains, links een stukje vloeipapier wat is bewerkt met Glimmer Mist.
Ook stempels gebruikt en ja het poeske...Onze Kareltje heeft zijn"pootjes-sporen" zeker achter gelaten in mijn hart.

zondag 4 december 2011

Neen zeggen.....

Vaak, heel vaak is het moeilijk om gewoon "nee" te zeggen als iemand iets van je wil, of als iemand je vraagt iets voor hem/haar te doen. En soms zeggen we wel nee maar vaak met een smoesje. Dit was het thema van de DutchArtJournal en daarom deze pagina gemaakt.
Achtergrond met acryl verf, babydoekje en ook gewerkt met stencils. Daarnaast ook met stempels en tekst die zegt: NEE zeggen tegen een ander betekent Ja zeggen tegen jezelf. Plaatje van de hand kon er ook mooi bij en ook die heerlijke maffe stempels van Dylusons. Zelf heb ik aan de zijkant erbij geschreven: Durf te kiezen voor jezelf.