donderdag 18 augustus 2011

Bold samen

En zo zien de pagina's er samen uit, vond het eerst 2 pagina's maar toch ook weer niet. En die zon?? Ach die kunnen we momenteel gebruiken dus op alle 2 pagina's is het juist wel leuk. Nu zie ik trouwens dat ik ook op de eerste pagina een paar plaatjes met tekst heb geplakt: Laugh, Love, Life. 
Oo en het randje er rondom is niet met stiften/pennen gedaan ook met acrylverf, gaat lekker snel ook nog.....! Nee deze keer geen voetjes.

Bold 2

Hier heb ik plaatjes gebruikt, het hartje met vleugels en het handje zijn plaatjes. De tekst is wel zelf geschreven en ja ook hier weer stempels, wel andere maar ook weer afgewerkt met mijn gelpen. Oo ja, zeker ook weer voetjes.

Bold 1

Op de groep DutchArtJournal hebben we een maand thema: Bold. En ik wou nu eens even heerlijk kliederen, verf gepakt (acryl verf) en gesso en aan de slag. Dus alles op de achtergrond is door mezelf gemaakt. Maar ja bold moest het ook zijn, nu was de zon wel bold maar nee vond ik niet genoeg. Dus aan de sprieten geen blommekes maar bold hartjes, ook zelf getekend en geverfd. Natuurlijk hier en daar wel wat stempels, bewerkt met mijn gel pen en.....als je goed ziet dan kun je ook mooi mijn "bold" voeten zien........

zondag 14 augustus 2011

Pagina uit boek alteren

Uitdaging Stampotique, alter een pagina. Deze keer 2 stuks, links is een nota uit een oud boek, en ja het gaat over reizen. Maar...moeders is er ook nog met de knip dus of vader vaker op de motorfiets wegmag? Rechterkant is gedaan met een pagina, ook met stuk uit atlas en het plaatje komt uit het boek met allemaal auto's/ fietsen enz.
Achtergrond geverfd met acrylverd, daarna met gesso en ook gesso over nota en pagina's. Verder ook gewerkt met Distress Stains, stempes ook zo beïnkt, nee niet allemaal de teksten niet. Ook op de rode pagina's gestempeld, wel met Distress maar dan met inkt.

Stempels zijn van Stampinback, teksten weet ik niet dat zijn onbekende ummen.